"Παρέα με τον Γιώτη & η έννοια του Finedrinking"

"Παρέα με τον Γιώτη & η έννοια του Finedrinking"

Ο Reserve Brand Ambassador της Diageo, Γιώτης Αγγελίδης θα εκπαιδεύσει τους σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού σε όλες τις τελευταίες τεχνικές του Finedrinking, στο πλαίσιο του σεμιναρίου "Παρέα με τον Γιώτη & η έννοια του FInedrinking".

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 14.00, στο κεντρικό κτίριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης (Ερμού 45), ο expert των  reserve  brands -prestige υπηρεσιών κατανάλωσης θα μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά ποτών, όπως Vodka, Whisky, Gin, Tequila.

Το bartending είναι συνδυασμός γνώσης & τεχνικής «Ο σύγχρονος bartender πρέπει να μετατρέπει την υπηρεσία οποιουδήποτε προϊόντος σε μοναδική  εμπειρία, στοχεύοντας πάντα στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Παράλληλα, θα πρέπει να υπάρχει η τεχνογνωσία, η εμπειρία  και το μεράκι για συνεχή εξέλιξη. Το μυστικό για να γίνεις καλός bartender είναι να μπαίνεις στη θέση του πελάτη και να σκέφτεσαι τι θα επιθυμούσες ως πελάτης», επισημαίνει ο κ. Γιώτης Αγγελίδης.
«Πίνουμε υπεύθυνα» Ένα απο τα μότο του Reserve Brand Ambassador της Diageo είναι: "Drink responsible"

skg-giwtis-aggelidis-01.jpg