Έναρξη: 29.01.2020
Λήξη:29.01.2020
Ένα ιδιαίτερο Masterclass διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με ειδικό εισηγητή, αρκετά γνώριμο για εμάς, τον pastry chef Γιώργο Αυγέρο, ο οποίος θα παρουσιάσει μοναδικά restaurant desserts.
Ο μέχρι πρότινος AMBASSADOR της σοκολάτας BELCOLADE και καταξιωμένος στον χώρο της ζαχαροπλαστικής Γιώργος Αυγέρος έχει διατελέσει Pastry Chef στα περισσότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα τον βρίσκουμε ως Executive Pastry Chef στο Sani Club.
Ο κορυφαίος Pastry Chef θα μας δείξει σε ένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τους μοντέρνους τρόπους παρουσίασης για ένα μοναδικό dessert!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: AFTERMATCH 2.0: Η ζωή μετά τον αθλητισμό
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360