Πολύτιμος αρωγός της «ΣΤΟΡΓΗΣ» το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, συμμετείχε ως «Μέγας Χορηγός» στην επίδειξη των MI-RO

Πολύτιμος αρωγός της «ΣΤΟΡΓΗΣ» το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, συμμετείχε ως «Μέγας Χορηγός» στην επίδειξη των MI-RO
PHOTO GALLERY

Ένα λαμπερό Fashion Show από το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RO για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δεν μπορούσε να λείπει!

Ο μεγάλος εκπαιδευτικός όμιλος ήταν ο Μέγας Χορηγός της επίδειξης προσφέροντας δύο πλήρεις υποτροφίες σπουδών σε παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα Στοργή.

Τις υποτροφίες απένειμε η κυρία Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης, η οποία δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» για την εξαιρετική εκδήλωση και για το τόσο σημαντικό έργο του. «Ευχόμαστε όλα τα παιδιά να γίνουν γρήγορα καλά και να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι υποτροφίες προσφέρθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει αναπτύξει και αφορά στην υποστήριξη νέων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στη λαμπερή εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι μοναδικές δημιουργίες των MI-RO για το Φθινόπωρο 2019 – Χειμώνα 2020 με έντονα χρώματα και υπέροχα υφάσματα. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους γνωστοί Θεσσαλονικείς, αλλά και διάσημοι φίλοι της «ΣΤΟΡΓΗΣ». Η κα Έλλη Κοκκίνου, η κα Τόνια Σωτηροπούλου, η κα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η κα Έβελυν Καζαντζόγλου και η κα Χρυσιάννα Ανδριοπούλου έλαμψαν και προσέλκυσαν τα βλέμματα των προσκεκλημένων.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς και συγκεκριμένα της ειδικότητας Σχεδίου Μόδας - Styling του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είχαν την ευκαιρία να βρεθούν backstage και να συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία των μοντέλων, μεταξύ των οποίων και οι Έσθερ Μαστρογιάννη και Αναστασία Περάκη. Έζησαν τις πραγματικές συνθήκες μιας επίδειξης μόδας, ένιωσαν τον πυρετό της προετοιμασίας και την ένταση του catwalk. Βίωσαν έτσι μια ολοκληρωμένη, 360ο, εμπειρία που μόνο το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μπορεί να προσφέρει!

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» έχει συμπληρώσει φέτος 28 χρόνια ενεργής παρουσίας και βοήθειας στα παιδιά τα οποία νοσούν από νεοπλασματικές ασθένειες και στις οικογένειές τους. Κατασκεύασε και εξόπλισε το «Αιματολογικό Κέντρο ΣΤΟΡΓΗ», ένα τριώροφο κτίριο 4.000 τ.μ. το οποίο δώρισε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και προχώρησε στο δεύτερο μεγάλο έργο της, τη δημιουργία και λειτουργία του «Ξενώνα της ΣΤΟΡΓΗΣ» για τα άρρωστα παιδιά και τους συνοδούς τους.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, πρεσβεύοντας πως η εκπαίδευση είναι αδιαπραγμάτευτη και αποτελεί το εφαλτήριο για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων, στέκεται πάντοτε πολύτιμος αρωγός σε όλες τις πρωτοβουλίες που αφορούν στην υποστήριξη των νέων!