Σεμινάρια | Fresh Pasta & Authentic Italian Pizza
08 Νοεμβρίου 2018
Την Δευτέρα 12/11 και την Τρίτη 13/11, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο Ιωαννίνων, θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του επαγγελματίες του ESTIO.gr για δύο εξειδικευμένα σεμινάρια:
Α) Εκπαίδευση στην ζύμη της Πίτσας, σε άνοιγμα της ζύμης στον αέρα, στόλισμα και ψήσιμο πίτσας σε ξυλόφουρνο.

Β) Εκπαίδευση στην παρασκευή φρέσκων ζυμαρικών, σπαγγέτι, ταλιατέλες, fusilli, ραβιόλι με διάφορες γεύσεις όπως σπανάκι, παντζάρι, κρόκος Κοζάνης, peperoncino, μελάνι σουπιάς, φυτικός άνθρακας και διάφορες γεμίσεις όπως κρέατος, τυριών και λαχανικών.
