
Ένα ακόμη εξαιρετικό σεμινάριο με προϊόντα της FrieshlandCampina Hellas θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι σπουδαστές Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας.
Ο executive chef και συνεργάτης της FrieshlandCampina Hellas, Βασίλης Τσατσάκης θα κάνει επίδειξη παρασκευών στο σεμινάριο "Κρέμα Γάλακτος και Προϊόντα με Προσθήκη Φυτικών Λιπαρών".
Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019,από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δ42 (Α κτίριο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επίσκεψη Συντηρητών Έργων Τέχνης στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας
-
Θεατρική παράσταση από τον τομέα Performing Arts της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Έκθεση έργων Φωτογραφίας & Συντήρησης Έργων Τέχνης "Χρωματιστές Φωνές"
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη σε βιομηχανία ρούχων