Σεμινάριο / Κρέμα Γάλακτος και Προϊόντα με Προσθήκη Φυτικών Λιπαρών

Σεμινάριο / Κρέμα Γάλακτος και Προϊόντα με Προσθήκη Φυτικών Λιπαρών

Ένα ακόμη εξαιρετικό σεμινάριο με προϊόντα της FrieshlandCampina Hellas θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι σπουδαστές Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας.

Ο executive chef και συνεργάτης της FrieshlandCampina Hellas, Βασίλης Τσατσάκης θα κάνει επίδειξη παρασκευών στο σεμινάριο "Κρέμα Γάλακτος και Προϊόντα με Προσθήκη Φυτικών Λιπαρών".

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019,από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δ42 (Α κτίριο).

5.png