
Skill-Up Seminar Από το Σταφύλι στο Ποτήρι: Μια Οιινολογική Εξερεύνηση από τη ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
Η Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 στην Καλαμάτα διοργανώνει ένα ξεχωριστό skill-up seminar Οινολογίας, με τίτλο: "Από το Σταφύλι στο Ποτήρι: Μια Οιινολογική Εξερεύνηση".
Μπείτε στον κόσμο του κρασιού με τον κ. Ψαρούλη, όπου κάθε γουλιά αφηγείται μια ιστορία. Ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι από το σταφύλι στο ποτήρι καθώς αποκαλύπτει τα μυστήρια της οινοποίησης, συνδυάζοντας το πάθος με την ακρίβεια.
Αυτό το σεμινάριο δεν είναι απλώς ένα μάθημα ποικιλιών και τεχνικών ζύμωσης. Είναι μια καθηλωτική εμπειρία που δημιουργείται από έναν έμπειρο ειδικό. Είτε είστε έμπειρος γνώστης είτε ένθερμος λάτρης, ο κ. Ψαρούλης σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την τέχνη πίσω από κάθε μπουκάλι, υπόσχοντας να εμβαθύνει την κατανόηση και την εκτίμησή σας για το κρασί. Με τον πλούτο των γνώσεών του και τον γνήσιο ενθουσιασμό του, μεταμορφώνει τα σταφύλια σε υγρή ποίηση, αφήνοντάς σας εμπνευσμένους και φωτισμένους σε αυτή την οινολογική οδύσσεια.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους του τομέα Τουρισμού, καθώς και σε όλους όσοι που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους γύρω από τη διαδικασία παραγωγής κρασιού.
Εισηγητής: Κωνσταντίνος Ψαρούλης, Γεωπόνος, Οινολόγος - Οινοποιός
Διάρκεια: 8 ώρες
05 & 06 Ιουνίου , 17:00-21:00
ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΛΤΑ 360 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Λακωνικής 152
Για περισσότερες πληροφορίες / εκδήλωση ενδιαφέροντος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Σε πλήρη εξέλιξη τα 360 Art Days 2025
-
Meet the 360 Dragons!
-
Γκάλοπ σπουδαστών Αθλητικής Δημοσιογραφίας: Ώρα τελικού Κυπέλλου! Ποια ομάδα θα κατακτήσει τη δόξα;
-
Χρυσή διάκριση για το "Fast ForWork In Tourism" και τη συνεργασία Σχολών ΔΕΛΤΑ 360 και Ομίλου GRECOTEL στα Tourism Awards 2025
-
360 Seminar: Φυσιολογία της Προπόνησης Δύναμης