Η Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης υποδέχεται τον Executive Chef & Culinary Director του τομέα Γαστρονομίας Αθήνας Γιώργο Τσαπάρα για ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα "Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού"
Ο καταξιωμένος Chef θα παρουσιάσει βήμα προς βήμα την ενδιαφέρουσα διαδικασία φιλεταρίσματος, μαγειρέματος και αξιοποίησης όλων των μερών ενός ψαριού, ενώ θα εκτελέσει μια σειρά συνταγών δημιουργικής κουζίνας με πρώτη ύλη το ψάρι!
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους Μαγειρικής κάθε τύπου σχολής, αλλά και σε όσους/ες επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητες τους στην μαγειρική.
ΤΡΙΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ | 13:00-16:00
ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΛΤΑ 360 ΞΑΝΘΗΣ, ΛΕΟΝΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ 1 & ΛΕΩΦ. Γ. ΚΟΝΔΥΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Hydra C Latex Therapy by Juliette Armand
-
360 Seminar: Ενημέρωση για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού
-
360 Seminar: Glow Up! Τα πιο hot makeup trends της σεζόν από την Oriflame!
-
Welcome Days 2025 - Αθήνα! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!