Στα εργαστήρια Μηχανοτρονικής με εξοπλισμό BMW ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Έναν κινητήρα BMW έχουν στη διάθεση τους οι σπουδαστές Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής συνεργασίας με την εταιρία BMW Παπαδόπουλος ΑΕ.

Στα εργαστήρια Μηχανοτρονικής με εξοπλισμό BMW ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
PHOTO GALLERY

Πρόκειται για έναν κινητήρα BMW N43, άμεσου ψεκασμού με μεταβλητό χρονισμό, ο οποίος εμπλουτίζει τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μέσα στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του τομέα Μηχανοτρονικής – Τεχνικών Επαγγελμάτων. Η παροχή του εξοπλισμού από την BMW Παπαδόπουλος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής εκπαιδευτικής συνεργασίας, που έχουν συνάψει οι δύο εταιρίες, με γνώμονα τη δημιουργία εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο της μηχανοκίνησης.

thumbnail-image003-wF9tP.jpg

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της συνεργασίας οι σπουδαστές Μηχανοτρονικής του Ομίλου και στις 6 πόλεις, όπου χτυπά η καρδιά του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, παρακολούθησαν εξειδικευμένο Webinar υψηλής τεχνολογίας με θέμα την Τεχνολογία Υψηλής Τάσης και το Μοντέλο BMW i8.

img-3027-1.JPG

Η στρατηγική εκπαιδευτική συνεργασία περιλαμβάνει ακόμα διοργάνωση σεμιναρίων και εκπαιδευτικών επισκέψεων όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, αλλά και συνεργασία με το Γραφείο Σταδιοδρομίας για την εξασφάλιση θέσεων πρακτικής άσκησης και μόνιμης απασχόλησης.

Η Παπαδόπουλος ΑΕ είναι επίσημος διανομέας και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής αυτοκινήτων σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα για τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες: AUDI, BMW, MINI, VOLVO και VW, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες με τις υψηλότερες προδιαγραφές, για την ικανοποίηση του πελάτη και τη διατήρηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του.

img-3029-1.JPG


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου, προχωρά σε ουσιαστικές συνεργασίες με άμεσα οφέλη για τους σπουδαστές.