Στην αγορά παιδικά έπιπλα με την υπογραφή των σπουδαστών μας!

Η νέα συλλογή ΙΝΟΜΟ Kids Furniture Collection φέρει τη σφραγίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Στην αγορά παιδικά έπιπλα με την υπογραφή των σπουδαστών μας!

Οι σπουδάστριες Εσωτερικής Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένων Ιωάννα Μουσουράκη από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης και Βασιλική Μαυρίκη από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων είναι οι μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού, για τις καλύτερες προτάσεις σχεδιασμού της νέας παιδικής συλλογής επίπλων.

Η νέα συλλογή της πολυβραβευμένης εταιρίας επίπλων πολυτελείας ΙΝΟΜΟ με την ταυτότητα «ΙΝΟΜΟ Kids Furniture Collection» αποτελείται από παιδικό τραπεζάκι, καρέκλα και σκαμπό με θέμα κάποιο ζώο, έναν μικρό αποθηκευτικό χώρο και φυσικά την απαραίτητη παιδική βιβλιοθήκη! Τα ονόματα των σπουδαστριών μας θα κοσμούν την επιγραφή των επίπλων, μιας και είναι οι σχεδιάστριες της νέας συλλογής.

Οι σπουδαστές Εσωτερικής Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένων από κάθε πόλη που «χτυπά η καρδιά» του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εργάστηκαν για το καλύτερο design, που θα κερδίσει τόσο τα παιδιά, όσο και τους γονείς. Παρουσίασαν δεκάδες υπέροχες, έξυπνες, ιδιαίτερες και καινοτόμες προτάσεις στη διοίκηση της εταιρίας ΙΝΟΜΟ.

Η Aρχιτέκτων Μηχανικός και Καθηγήτρια Διακόσμησης & Δομικών Έργων ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κυρία Βάσια Τσαβδαρίδου είχε την εποπτεία και τον συντονισμό αυτού του απαιτητικού project, το οποίο έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Η Πρόεδρος της εταιρίας επίπλων ΙΝΟΜΟ κυρία Βίβιαν Παράσχου έμεινε ενθουσιασμένη από τις συγκλονιστικές προτάσεις των σπουδαστών μας, τις οποίες θα λανσάρει στην αγορά το ερχόμενο φθινόπωρο.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από όλες τις συμμετοχές! Ομολογώ πως ήταν ιδιαιτέρα δύσκολο να αποφασίσουμε ποιοι θα βγουν νικητές», τόνισε η κυρία Παράσχου, δίνοντας συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

H ΙΝΟΜΟ αποτελεί ένα βραβευμένο ελληνικό brand high-end χειροποίητων επίπλων, κατασκευασμένα από fiberglass, με ιδιαίτερη επεξεργασία και σε ύφος οργανικών, minimal γραμμών. Έχοντας 40 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας στις συνθετικές ρητίνες και τις προηγμένες τεχνικές παραγωγής, η INOMO είναι κάτι περισσότερο από έναν κατασκευαστή. Τα σχέδια των βραβευμένων συλλογών της, αλλά και των tailor-made fiberglass κατασκευών παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο γλυπτικό design εφαρμοσμένης τέχνης, συνδυάζοντας την οικιστική τους χρήση για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Η εταιρία με το πανίσχυρο brand στην αγορά επίπλων πολυτελείας εμπιστεύεται τη νεανική ματιά και τη «φρέσκια» έμπνευση των σπουδαστών μας και αναζητεί στους κόλπους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 τους ανερχόμενους συνεργάτες της!

Ένα πολύ απαιτητικό real project, το οποίο σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού! Άλλη μία ενέργεια του πρωτοπόρου Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ο οποίος συνδέει άμεσα τη σπουδαστική του κοινότητα, με την αγορά εργασίας!

Σε λίγους μήνες η σφραγίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και θα ομορφαίνει τα παιδικά δωμάτια των μικρών μας #Ηρώων!