Στηρίζουμε το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Με όλες μας τις δυνάμεις στο #iekdelta360 ενισχύουμε την ανθρωπιστική δράση του "Χαμόγελου του Παιδιού"

Στηρίζουμε το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Είτε με χορηγίες προϊόντων είτε με τη συμμετοχή μας σε bazaar είτε φιλοξενώντας δράσεις προσπαθούμε να είμαστε αρωγοί της προσπάθειας του "Χαμόγελου του Παιδιού" σε όλες τις πόλεις που χτυπά η καρδιά του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Και αυτή την φορά στεκόμαστε δίπλά στην πρωτοβουλία διοργάνωσης της Λαχειοφόρου Αγοράς για τη συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων.


Διαβάστε το μήνυμα της κυρίας Ιωάννας Μακρή, Συντονίστριας Βόρειας Ελλάδας του Χαμόγελου!


"Ο Οργανισμός μας συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δράσης και παρά τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε κατάφερε να διοργανώσει μια μεγάλη Λαχειοφόρο Αγορά ώστε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους και να καλύψει τις αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών Φροντίδας στα οποία μεγαλώνουν 301 παιδιά!

Σε αυτή μας την προσπάθεια θα θέλαμε και τη δική σας πολύτιμη συμμετοχή ώστε να επικοινωνήσετε τη λαχειοφόρο μας στα δικά σας μέλη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο . «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορεί να έχει καταφέρει πολλά αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν δεν είχε καταφέρει να ενώσει τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας!

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αποκτήσει τους λαχνούς του μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσει μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες & σημεία διάθεσης στο 11040.

Με μόλις 2€ μπορείτε να αποκτήσετε τους λαχνούς σας και να διεκδικήσετε τα ξεχωριστά δώρα που με πολλή αγάπη διέθεσαν στον Οργανισμό μας εντελώς δωρεάν μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Ένα αυτοκίνητο, έπιπλα, λευκές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας, διακοπές σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία και άλλα που θα βρείτε στη διεύθυνση www.25smiles.gr μπορεί να γίνουν δικά σας!

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα!

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε να είστε δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη!"


Ιωάννα Μακρή

Συντονίστρια Βόρειας Ελλάδας

Υπογραφή Email

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Παπακυριαζή 3

546 45 Θεσσαλονίκη

--------------------------------------

T.: 2310 250160

T.: 2310 270308

F.: 2310 270306

Μ.: 6936523059

--------------------------------------

E.: VoreiaElladaCoord@hamogelo.gr

www.hamogelo.gr