
Οι σπουδαστές Γαστρονομίας της Ανώτερης Σχολής ΔΕΛΤΑ 360 συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή γαστρονομική δράση στην πόλη της Ξάνθης, με στόχο την ανάδειξη της τοπικής κουζίνας και των προϊόντων της περιοχής. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Γεύση Ξάνθης – Taste Xanthi», οι σπουδαστές εκτέλεσαν επιλεγμένες συνταγές του γνωστού σεφ Βαγγέλη Δρίσκα, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα που προσφέρθηκαν από παραγωγούς της περιοχής.
Η δράση είχε έντονο βιωματικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα. Το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δημιουργίες των σπουδαστών, ενώ ο ίδιος ο σεφ παρουσίασε ζωντανά τις συνταγές στην κλειστή Δημοτική Αγορά της Ξάνθης, με τη βοήθεια των φοιτητών μας. Η εκδήλωση προβλήθηκε ευρέως, με την παρουσία σημαντικών προσκεκλημένων και την υποστήριξη φορέων της πόλης, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.
Για τους σπουδαστές μας, η συμμετοχή αποτέλεσε μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία και μια πολύτιμη ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη, να συνεργαστούν με έναν καταξιωμένο επαγγελματία και να αναδείξουν τις δεξιότητές τους σε ένα απαιτητικό και δυναμικό περιβάλλον.