Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας στην Διεθνή Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής (Elegant Cup)

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας στην Διεθνή Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής (Elegant Cup)
PHOTO GALLERY

Στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο της Tέντας, χτύπησε για ένα τριήμερο η καρδιά της Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής, καθώς η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα φιλοξένησε  για 28η χρονιά το Διεθνές Κύπελλο «Kalamata Cup» και για 7η συνεχόμενη φορά το «Elegant Cup».

Διοργανωτής της μεγάλης εκδήλωσης ήταν ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 που ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά σε αυτόν τον τόσο σημαντικό θεσμό για την πόλη. 

Οι φίλοι της γυμναστικής και του αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δεκάδες προγράμματα μικρών και νεαρών αθλητριών στο πλαίσιο της διπλής διοργάνωσης.

Συνολικά συμμετείχαν 400 αθλήτριες από 44 συλλόγους με τους τοπικές συμμετοχές να δίνουν για ακόμη μια χρονιά τον καλύτερο τους εαυτό.

Στην διοργάνωση έλαβε μέρος η πρωταθλήτρια του Ατομικού και μέλος της προ-Ολυμπιακής μας ομάδας Ελένη Κελαϊδίτη, η οποία παρουσίασε τα καινούργια προγράμματά της, καθώς και η εθνική μας ομάδα γυναικών στο ανσάμπλ και η αντίστοιχη εθνική των νεανίδων.

Τόσο το ελληνικό ανσάμπλ όσο και η Κελαϊδίτη βρίσκονται στο δρόμο της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο και το μίτινγκ της Καλαμάτας αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό της προετοιμασίας τους.