Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 «καθήλωσε» τους επισκέπτες του Reworks Festival 2018!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 «καθήλωσε» τους επισκέπτες του Reworks Festival 2018!
PHOTO GALLERY

Τα φώτα έσβησαν! Οι δυνατοί ήχοι από τα decks σταμάτησαν! Ο απόηχος όπως του πιο επιτυχημένου Festival σύγχρονης μουσικής και τέχνης της πόλης παραμένει, υπενθυμίζοντας πως το Reworks είναι μια καλλιτεχνική συνάντηση κορυφαίων δημιουργών!

Περίπου 11.000 άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να χορέψουν στους ρυθμούς των πασίγνωστων Laurent Garnier, Νina Kraviz, Body & Soul, KiNK, Richie Hawtin και δεκάδων άλλων δημοφιλών DJs.

Η Dream Team του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 βρέθηκε στο 14ο Reworks Festival, με ένα εξαιρετικό Positive Energy Kiosk, όπου περισσότερες από 150 παρέες απαθανατίστηκαν σε funny moments! Οι επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές των σπουδαστών Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πήραν «φωτιά», τα φλας άναβαν διαρκώς, τα γέλια, τα πειράγματα και οι γκριμάτσες «έδιναν και έπαιρναν» και η διασκέδαση «χτύπησε κόκκινο», πριν ακόμη οι επισκέπτες του Reworks μπουν στο stage…

Να σημειωθεί πως το Reworks Festival 2018 είχε το πιο πλούσιο Line Up από όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις του και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δηλώνει υπερήφανο που αποτέλεσε υποστηρικτής της εξαιρετικής αυτής διοργάνωσης!