Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μαγειρεύει στο live cooking της HORECA

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μαγειρεύει στο live cooking της HORECA

Η HORECA είναι μια διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης. 

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των εταιρειών που συμμετέχουν στη HORECA καλύπτουν όλα όσα αφορούν στην κατασκευή, τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των Ξενοδοχείων, των τουριστικών καταλυμάτων γενικότερα, καθώς και όλων των χώρων Μαζικής Εστίασης και Καφεστίασης. 

Παράλληλα με την έκθεση διοργανώνονται special events με διαφορετική θεματολογία το καθένα. Ένα από αυτά, είναι το Gastronomy Forum, ένα event με κατεξοχήν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, που κύρια θεματολογία του φέτος είναι η συμβολή της γαστρονομίας, και κυρίως της ελληνικής, στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος. 

Στο masterclass με τίτλο «Οι θησαυροί της Ελληνικής γης: Ελληνικά μανιτάρια & τρούφα» ο κύριος Νεονάκης, Υπεύθυνος Μουσείου Μανιταριών, θα μιλήσει για την αξία των ελληνικών μανιταριών και της τρούφας καθώς και τη χρήση τους στη γαστρονομίας ενώ ο «δικός μας» executive chef κύριος Αδάμος Δότσιος μαζί με τη συνδρομή των chefs και σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων θα αναλάβουν το live cooking, παρουσιάζοντας το τρόπο αξιοποίησής τους στη μαγειρική.

Το παραπάνω event θα διεξαχθεί την Κυριακή 09/02 στις 18:00 – 18:45.