Το ΙΕΚ Δέλτα 360 Πάτρας επισκέφτηκε την "Φλόγα"!

Το ΙΕΚ Δέλτα 360 Πάτρας επισκέφτηκε την "Φλόγα"!
PHOTO GALLERY

Ένα χριστουγεννιάτικο πρωινό του Δεκέμβρη τα Τμήματα της Προσχολικής Αγωγής και της Αισθητικής του ΙΕΚ Δέλτα 360 Πάτρας συμμετείχαν στη Δράση της "Φλόγας", (Παράρτημα του Ν. Αχαΐας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ») στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου για ένα σκοπό μοναδικό, της προσφοράς. 

Οι σπουδάστριες της Προσχολικής Αγωγής βοηθούσαν τους μικρούς μας φίλους να στολίσουν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες και να τις τοποθετήσουν στο Δέντρο των Ευχών. Ελπίδα, Χαρά, Αγάπη και Υγεία σε όλα τα παιδάκια του κόσμου δέσποζαν στις κάρτες. 

Οι μικροί μας φίλοι ενθουσιασμένοι ήθελαν να γράψουν μια ευχή για όλα αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται ενάντια στην επάρατη νόσο. Επιπλέον, οι σπουδάστριες της Αισθητικής επιμελήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα face-painting ζωντανεύοντας τη μαγεία των παραμυθιών και οι μικροί μας φίλοι μεταμορφώθηκαν σε βοηθούς του Άγιου Βασίλη, σε ξωτικά και νεράιδες και άλλα πολλά.

Ας ευχηθούμε η γέννηση του Θεανθρώπου να χαρίσει υγεία σε όλα τα παιδιά που μάχονται και δύναμη στις οικογένειές τους για να αντιμετωπίζουν γενναία τη μάχη.

Κάθε μέρα του χρόνου είναι πολύτιμη για προσφορά. Μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο! Ξεκινήστε σήμερα κιόλας!

Ας αλλάξουμε μαζί τον κόσμο για όλα τα παιδιά!

Καλές γιορτές σε όλους!