Σεμινάριο για τον τομέα γαστρονομίας με θέμα "Ελληνικά Ψάρια και Θαλασσινά στην Ευρωπαϊκή Κουζίνα" πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη.
Καλεσμένος - Εισηγητής αυτή τη φορά ήταν ο βραβευμένος, Executive Chef Άνταμ Κοντοβάς ο οποίος ενθουσίασε το κοινό που τον παρακολούθησε να δημιουργεί για πάνω από 8 ώρες..
Κοπές, περίεργα υλικά, μοναδικές συνταγές και φυσικά ανάλυση του κοστολογίου αυτών σε πραγματικό περιβάλλον εστιατορίου, ήταν μόνο μερικά από αυτά που αποκόμισαν όσοι παρακολούθησαν το MasterClass.