white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης μύρισε Μεσόγειο με τις δημιουργίες του Άνταμ Κοντοβά

Share it

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης μύρισε Μεσόγειο με τις δημιουργίες του Άνταμ Κοντοβά

Κατηγορία:Δραστηριότητες

Σεμινάριο για τον τομέα γαστρονομίας με θέμα "Ελληνικά Ψάρια και Θαλασσινά στην Ευρωπαϊκή Κουζίνα" πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη

Καλεσμένος - Εισηγητής αυτή τη φορά ήταν ο βραβευμένος, Executive Chef Άνταμ Κοντοβάς ο οποίος ενθουσίασε το κοινό που τον παρακολούθησε να δημιουργεί για πάνω από 8 ώρες..

Κοπές, περίεργα υλικά, μοναδικές συνταγές και φυσικά ανάλυση του κοστολογίου αυτών σε πραγματικό περιβάλλον εστιατορίου, ήταν μόνο μερικά από αυτά που αποκόμισαν όσοι παρακολούθησαν το MasterClass.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies