Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης μύρισε Μεσόγειο με τις δημιουργίες του Άνταμ Κοντοβά

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης μύρισε Μεσόγειο με τις δημιουργίες του Άνταμ Κοντοβά
PHOTO GALLERY

Σεμινάριο για τον τομέα γαστρονομίας με θέμα "Ελληνικά Ψάρια και Θαλασσινά στην Ευρωπαϊκή Κουζίνα" πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη

Καλεσμένος - Εισηγητής αυτή τη φορά ήταν ο βραβευμένος, Executive Chef Άνταμ Κοντοβάς ο οποίος ενθουσίασε το κοινό που τον παρακολούθησε να δημιουργεί για πάνω από 8 ώρες..

Κοπές, περίεργα υλικά, μοναδικές συνταγές και φυσικά ανάλυση του κοστολογίου αυτών σε πραγματικό περιβάλλον εστιατορίου, ήταν μόνο μερικά από αυτά που αποκόμισαν όσοι παρακολούθησαν το MasterClass.