
Σεμινάριο για τον τομέα γαστρονομίας με θέμα "Ελληνικά Ψάρια και Θαλασσινά στην Ευρωπαϊκή Κουζίνα" πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη.
Καλεσμένος - Εισηγητής αυτή τη φορά ήταν ο βραβευμένος, Executive Chef Άνταμ Κοντοβάς ο οποίος ενθουσίασε το κοινό που τον παρακολούθησε να δημιουργεί για πάνω από 8 ώρες..
Κοπές, περίεργα υλικά, μοναδικές συνταγές και φυσικά ανάλυση του κοστολογίου αυτών σε πραγματικό περιβάλλον εστιατορίου, ήταν μόνο μερικά από αυτά που αποκόμισαν όσοι παρακολούθησαν το MasterClass.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Glow Up! Τα πιο hot makeup trends της σεζόν από την Oriflame!
-
Welcome Days 2025 - Αθήνα! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία