 
		Ένα εξαιρετικό σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στα Χανιά!
Στο σεμινάριο, που είχε θέμα “Old time classics & New trends in Pastry”, παρουσιάστηκαν μια σειρά από εξαιρετικές συνταγές. Ξεκινώντας από παραδοσιακές γεύσεις και food styling, οι εισηγητές προχώρησαν σε σύγχρονες τεχνικές και γεύσεις με ξεχωριστό οπτικό αποτέλεσμα.
Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι executive pastry chef Μάριος Δρακάκης, Εκπαιδευτής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων, Instructor & Chocolate Hero of Callebaut και Νικόλαος Κουτσούκος, Pastry Chef & Pastry Technical Advisor of Callebaut.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λύσουν τις απορίες τους μέσα από ένα γευστικό ταξίδι στην ιστορία της ζαχαροπλαστικής!
Το σεμινάριο υποστήριξε η εταιρία Κορώνη, παρέχοντας τις ποιοτικές πρώτες ύλες της για τις παρασκευές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
- 
						
							
							  
- 
						
							  360 Seminar: Hydra C Latex Therapy by Juliette Armand
- 
						
							  360 Seminar: Ενημέρωση για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού
- 
						
							  360 Seminar: Glow Up! Τα πιο hot makeup trends της σεζόν από την Oriflame!
- 
						
							  Welcome Days 2025 - Αθήνα! Έλα να μας γνωρίσεις!
- 
						
							  Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
 
			    			 
			    			 
			    			 
			    			 
			    			 
			    			 
			    			 
			    			 
							 
							 
							 
							 
							