white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Το παλιό συναντά το νέο στη Ζαχαροπλαστική μέσα στα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων

Share it

Το παλιό συναντά το νέο στη Ζαχαροπλαστική μέσα στα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στα Χανιά!

Στο σεμινάριο, που είχε θέμα “Old time classics & New trends in Pastry”, παρουσιάστηκαν μια σειρά από εξαιρετικές συνταγές. Ξεκινώντας από παραδοσιακές γεύσεις και food styling, οι εισηγητές προχώρησαν σε σύγχρονες τεχνικές και γεύσεις με ξεχωριστό οπτικό αποτέλεσμα.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι executive pastry chef Μάριος Δρακάκης, Εκπαιδευτής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων, Instructor & Chocolate Hero of Callebaut και Νικόλαος Κουτσούκος, Pastry Chef & Pastry Technical Advisor of Callebaut.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λύσουν τις απορίες τους μέσα από ένα γευστικό ταξίδι στην ιστορία της ζαχαροπλαστικής!

Το σεμινάριο υποστήριξε η εταιρία Κορώνη, παρέχοντας τις ποιοτικές πρώτες ύλες της για τις παρασκευές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies