Τους κανόνες του καλού service διδάχτηκαν οι μαθητές στον τομέα του τουρισμού και μάλιστα με την βοήθεια των τμημάτων μαγειρικής!

Τους κανόνες του καλού service διδάχτηκαν οι μαθητές στον τομέα του τουρισμού και μάλιστα με την βοήθεια των τμημάτων μαγειρικής!
PHOTO GALLERY

Το εστιατόριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Πάτρα «άνοιξε» για να διδαχτούν οι σπουδαστές έναν συνδυαστικό τρόπο σερβιρίσματος υπό τις κατευθυντήριες οδηγίες του εισηγητή κ. Ευθύμιου Ανδριόπουλου!

Για την ακρίβεια οι μαθητές έμαθαν ποιος είναι ο βιενέζικος τρόπος σερβιρίσματος και πως προτιμούν οι Άγγλοι να σερβίρονται, ενώ τέλος επιχείρησαν -με μεγάλη επιτυχία- τον τεμαχισμό (découpage) ψαριού μπροστά στον πελάτη και φυσικά σερβίρισμα με προετοιμασία του πιάτου πλάι στο τραπέζι.

Φυσικά τίποτα δεν θα γινόταν αν οι μάγειρες και ο σεφ Χάρης Αξιώτης δεν δημιουργούσαν τα πιάτα γεμάτα γεύση και έτοιμα να σερβιριστούν!