
Τους κανόνες του καλού service διδάχτηκαν οι μαθητές στον τομέα του τουρισμού και μάλιστα με την βοήθεια των τμημάτων μαγειρικής!
Το εστιατόριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Πάτρα «άνοιξε» για να διδαχτούν οι σπουδαστές έναν συνδυαστικό τρόπο σερβιρίσματος υπό τις κατευθυντήριες οδηγίες του εισηγητή κ. Ευθύμιου Ανδριόπουλου!
Για την ακρίβεια οι μαθητές έμαθαν ποιος είναι ο βιενέζικος τρόπος σερβιρίσματος και πως προτιμούν οι Άγγλοι να σερβίρονται, ενώ τέλος επιχείρησαν -με μεγάλη επιτυχία- τον τεμαχισμό (découpage) ψαριού μπροστά στον πελάτη και φυσικά σερβίρισμα με προετοιμασία του πιάτου πλάι στο τραπέζι.
Φυσικά τίποτα δεν θα γινόταν αν οι μάγειρες και ο σεφ Χάρης Αξιώτης δεν δημιουργούσαν τα πιάτα γεμάτα γεύση και έτοιμα να σερβιριστούν!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία
-
Εγκαίνια της εκπαιδευτικής δομής του Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής!
-
Χοροθεατρική παράσταση ΑΝΤΙΓΟΝΕΣ