Βραβεύτηκαν οι Ήρωες του Covid-19 - Στιγμιότυπα

Βραβεύτηκαν οι Ήρωες του Covid-19 - Στιγμιότυπα

«Το μότο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, #οΗρωαςΕισαιΕσυ αισθανόμαστε σήμερα ότι αφορά πολλούς περισσότερους Έλληνες από όσους αρχικά πιστεύαμε και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό!». 

Με τα λόγια αυτά ο Γενικός Διευθυντής Marketing του ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κύριος Χρήστος Κιούσης, συνέδεσε τη φιλοσοφία του Εκπαιδευτικού Ομίλου της Χρονιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με τη ξεχωριστή εκδήλωση «Βραβεία Οι Ήρωες του COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα».

Στην εκδήλωση, που διοργάνωσε το δημοσιογραφικό συγκρότημα «Μακεδονία» και η εταιρία PR BIZZ, με την ενεργό συμβολή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, βραβεύτηκαν άνθρωποι που συνέβαλαν με ηρωισμό και αυτοθυσία στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και εταιρίες που έδειξαν πρωτοφανή κοινωνική ευαισθητοποίηση προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Η ανώτατη διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση, βραβεύοντας μερικούς από τους Ήρωες του Covid-19:

Το Βραβείο στους εκπαιδευτικούς της Β. Ελλάδας παρέδωσε στην Υπουργό Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως η Σύμβουλος Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κα Νίκη Καρανταλή.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κ. Γιάννης Καρανταλής, απένειμε βραβείο στον κ. Νικόλαο Πέντζο, Πρόεδρο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και Πρόεδρο της ΖΑΝΑΕ ΑΕ.

Τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Στάθη Κουτσοχήνα, βράβευσε η Γενική Διευθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κα Όλγα Κριτσιμά, ενώ το Βραβείο στην CSR Consultant της LIDL Hellas, κα. Κυριακή Δοβλέτογλου, απένειμε ο Γενικός Δ/ντης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης και Γενικός Δ/ντης Marketing Ομίλου, κ. Χρήστος Κιούσης.

Τιμητικό έπαινο έλαβαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου. Βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων, οι Διοικητές των νοσοκομείων αναφοράς ΑΧΕΠΑ και Παπανικολάου, η Ελληνική Αστυνομία και εκπρόσωποι επιχειρήσεων.

Δείτε την ομιλία, αλλά και όλες τις βραβεύσεις στις οποίες συμμετείχε η ανώτατη διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στο παρακάτω video: