Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ένα σεμινάριο γεμάτο υπέροχες γεύσεις διοργανώνει η Σχολή Γαστρονομίας και Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360! Οι σπουδαστές Μαγειρικής, οι επαγγελματίες του κλάδου και όσοι ενδιαφέρονται για το "Street Food" τις παρασκευές και την κουλτούρα του, μπορούν να απολαύσουν #δωρεάν το Webinar "Street...Mood".
Ημερομηνία: Tρίτη 25 Μαΐου
Ώρα:14.00
Εισηγητές: Παναγιώτης Καραφουλίδης Chef/ Επικεφαλής Chef του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
Σοφία Γεωργακάκη Chef/ Επικεφαλής Chef του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
Το Street Food κερδίζει ολοένα και περισσότερους fans με πολλούς Chef παγκοσμίως να αφήνουν για λίγο τις gourmet συνταγές και να ετοιμάζουν «φαγητά του δρόμου!»
Οι επικεφαλής Chef του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Καραφουλίδης και Σοφία Γεωργακάκη θα μας δώσουν την αίσθηση του "street food", χρησιμοποιώντας τα μοναδικά προϊόντα της Condito.
Η Condito αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλατών, ξηρών καρπών, φυτικών τυριών και παραδοσιακών ελληνικών αλοιφών. Εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης εξυπηρετώντας τόσο την αγορά Ho.Re.Ca όσο και τη λιανική σε Ελλάδα και εξωτερικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επιμόρφωση από τους έμπειρους επαγγελματίες της GRECOTEL
-
360 Seminar: Bartender Rum Blend
-
360 Seminar: Ατοπική Δερματίτιδα, Θεραπεία και Φυσιολογία του Δέρματος
-
Διεθνείς διακρίσεις για τη "Σιωπηλή Συνθετική Συμφωνία" του εκπαιδευτή Καλαμάτας, Στάθη Γιαννακόπουλου
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα