Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων διοργανώνει ένα θεματικό σεμινάριο για τον τομέα Γαστρονομίας, με τίτλο: "Εισαγωγή στην αυθεντική κουζίνα του Μεξικού".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιδιαίτερη κουζίνα του Μεξικού, την ιστορία της, τις γεύσεις και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.
Εισηγητής: Μαλανδρένης Δημήτριος, Chef & Ιδιοκτήτης του Matzenta Kuzina del sol
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ | 10:00-14:00ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ Α7 | ΚΤΗΡΙΟ Α | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο
-
360 Workshop Αθλητικής Διατροφής: Συμπληρώματα & η ορθή χρήση τους
-
360 Seminar: Στερεότυπα & Έμφυλες αναπαραστάσεις στη λογοτεχνία για παιδιά
-
360 Seminar: Νυφικό Glam Μακιγιάζ με την τεχνική σβησμένου eyeliner
-
Οι Σχολές Δέλτα και ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ σε συνεργασία «σταθμό» για το μέλλον της κίνησης