
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων διοργανώνει ένα θεματικό σεμινάριο για τον τομέα Γαστρονομίας, με τίτλο: "Εισαγωγή στην αυθεντική κουζίνα του Μεξικού".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιδιαίτερη κουζίνα του Μεξικού, την ιστορία της, τις γεύσεις και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.
Εισηγητής: Μαλανδρένης Δημήτριος, Chef & Ιδιοκτήτης του Matzenta Kuzina del sol
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ | 10:00-14:00ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ Α7 | ΚΤΗΡΙΟ Α | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Workshop: Σύνταξη & Παρουσίαση Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Plan)
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης
-
360 Seminar: Είσφρυση Όνυχος και Εξειδικευμένες Τεχνικές Ορθονυχίας