
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων διοργανώνει ένα θεματικό σεμινάριο για τον τομέα Γαστρονομίας, με τίτλο: "Εισαγωγή στην αυθεντική κουζίνα του Μεξικού".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιδιαίτερη κουζίνα του Μεξικού, την ιστορία της, τις γεύσεις και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.
Εισηγητής: Μαλανδρένης Δημήτριος, Chef & Ιδιοκτήτης του Matzenta Kuzina del sol
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ | 10:00-14:00ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ Α7 | ΚΤΗΡΙΟ Α | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επίσκεψη Συντηρητών Έργων Τέχνης στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας
-
Θεατρική παράσταση από τον τομέα Performing Arts της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Έκθεση έργων Φωτογραφίας & Συντήρησης Έργων Τέχνης "Χρωματιστές Φωνές"
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη σε βιομηχανία ρούχων