
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας διοργανώνει ένα θεματικό σεμινάριο για τους τομείς Γαστρονομίας και Τουριστικών Επαγγελμάτων με θέμα: "Κοστολόγηση προϊόντων & τιμολόγηση μενού".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να λάβουν σημαντικές συμβουλές για θέματα κοστολόγησης και τιμολόγησης ενός μενού.
Εισηγητές:
- Μερσίνη Κεράνη, Οικονομολόγος
- Πέτρος Βρυώνης, Chef
- Κωνσταντίνος Ξυδέας, Στέλεχος Ξενοδοχειακών Μονάδων
- Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Τεχνολόγος Τροφίμων
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ | 9:00-12:00ΠΜ
Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Workshop: Σύνταξη & Παρουσίαση Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Plan)
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης
-
360 Seminar: Είσφρυση Όνυχος και Εξειδικευμένες Τεχνικές Ορθονυχίας