Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Βόλου, διοργανώνει ένα εξειδικευμένο masterclass γαστρονομίας με θέμα: "Nose to Tail Αξιοποίηση στο Ψάρι".
Το masterclass απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα λάβουν πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες για την διαχείριση και τους τρόπους μαγειρέματος ενός ψαριού, από τον culinary director της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας και expert του είδους, Γιώργο Τσαπάρα!
Εισηγητής: Γιώργος Τσαπάρας, Executive Chef
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 12:00ΜΜ
Αίθουσα Β1 / ΔΕΛΤΑ 360 Βόλου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Glow Up! Τα πιο hot makeup trends της σεζόν από την Oriflame!
-
Welcome Days 2025 - Αθήνα! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία