white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
360 Seminar: Nose to Tail στον Βόλο

Share it

360 Seminar: Nose to Tail στον Βόλο

Έναρξη: 03.04.2024

Λήξη:03.04.2024

Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Βόλου, διοργανώνει ένα εξειδικευμένο masterclass γαστρονομίας με θέμα: "Nose to Tail Αξιοποίηση στο Ψάρι".

Το masterclass απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα λάβουν πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες για την διαχείριση και τους τρόπους μαγειρέματος ενός ψαριού, από τον culinary director της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας και expert του είδους, Γιώργο Τσαπάρα!

Εισηγητής: Γιώργος Τσαπάρας, Executive Chef

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 12:00ΜΜ

Αίθουσα Β1 / ΔΕΛΤΑ 360 Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
Line 2 Copy 4 circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies