
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Προφίλ καταστημάτων και διαχείριση κρίσεων".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, οι οποίοι θα ενημερωθούν για την επιχειρηματική σκοπιά μιας εταιρίας εστίασης και θα λύσουν απορίες επί του θέματος.
Εισηγητής: Στεργίου Σπύρος, Επιχειρηματίας Εστίασης, τέως Πρόεδρος Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α.
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 11:00
ΑΙΘΟΥΣΑ 12Β| ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Οδική Ασφάλεια - Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων
-
360 Seminar: Παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo στον Βόλο
-
360 Seminar: Βασική Υποστήριξη της ζωής σε ενήλικες και η χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή
-
360 Seminar: Focal Road Show