
Τον στρατηγικό συνεργάτη ΖΑΝΑΕ φιλοξενήσαμε στις σύγχρονες κουζίνες του τομέα Γαστρονομίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ο chef και εκπαιδευτής της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας Νίκος Νίκου παρουσίασε μια σειρά από σύγχρονες μεσογειακές συνταγές, με τη χρήση των ποιοτικών προϊόντων ΖΑΝΑΕ. Με τη σειρά τους οι chef και εκπαιδευτές της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης Βασίλης Βουτουρλής και Δημήτρης Τοσλαχετσίδης παρουσίασαν δημιουργικές συνταγές με πρώτη ύλη ένα από τα βασικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας, τη τομάτα.
Ήταν δύο άκρως δημιουργικά σεμινάρια που κέντρισαν το ενδιαφέρον των σπουδαστών Μαγειρικής και τους προσέφεραν επιπλέον γνώσεις και χρήσιμα tips που θα χρησιμοποιούν στις μαγειρικές τους απόπειρες!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Σε πλήρη εξέλιξη τα 360 Art Days 2025
-
Meet the 360 Dragons!
-
Γκάλοπ σπουδαστών Αθλητικής Δημοσιογραφίας: Ώρα τελικού Κυπέλλου! Ποια ομάδα θα κατακτήσει τη δόξα;
-
Χρυσή διάκριση για το "Fast ForWork In Tourism" και τη συνεργασία Σχολών ΔΕΛΤΑ 360 και Ομίλου GRECOTEL στα Tourism Awards 2025
-
360 Seminar: Φυσιολογία της Προπόνησης Δύναμης