Τον στρατηγικό συνεργάτη ΖΑΝΑΕ φιλοξενήσαμε στις σύγχρονες κουζίνες του τομέα Γαστρονομίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ο chef και εκπαιδευτής της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας Νίκος Νίκου παρουσίασε μια σειρά από σύγχρονες μεσογειακές συνταγές, με τη χρήση των ποιοτικών προϊόντων ΖΑΝΑΕ. Με τη σειρά τους οι chef και εκπαιδευτές της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης Βασίλης Βουτουρλής και Δημήτρης Τοσλαχετσίδης παρουσίασαν δημιουργικές συνταγές με πρώτη ύλη ένα από τα βασικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας, τη τομάτα.
Ήταν δύο άκρως δημιουργικά σεμινάρια που κέντρισαν το ενδιαφέρον των σπουδαστών Μαγειρικής και τους προσέφεραν επιπλέον γνώσεις και χρήσιμα tips που θα χρησιμοποιούν στις μαγειρικές τους απόπειρες!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Hydra C Latex Therapy by Juliette Armand
-
360 Seminar: Ενημέρωση για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού
-
360 Seminar: Glow Up! Τα πιο hot makeup trends της σεζόν από την Oriflame!
-
Welcome Days 2025 - Αθήνα! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!