
Τον στρατηγικό συνεργάτη ΖΑΝΑΕ φιλοξενήσαμε στις σύγχρονες κουζίνες του τομέα Γαστρονομίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ο chef και εκπαιδευτής της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας Νίκος Νίκου παρουσίασε μια σειρά από σύγχρονες μεσογειακές συνταγές, με τη χρήση των ποιοτικών προϊόντων ΖΑΝΑΕ. Με τη σειρά τους οι chef και εκπαιδευτές της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης Βασίλης Βουτουρλής και Δημήτρης Τοσλαχετσίδης παρουσίασαν δημιουργικές συνταγές με πρώτη ύλη ένα από τα βασικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας, τη τομάτα.
Ήταν δύο άκρως δημιουργικά σεμινάρια που κέντρισαν το ενδιαφέρον των σπουδαστών Μαγειρικής και τους προσέφεραν επιπλέον γνώσεις και χρήσιμα tips που θα χρησιμοποιούν στις μαγειρικές τους απόπειρες!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επίσκεψη Συντηρητών Έργων Τέχνης στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας
-
Θεατρική παράσταση από τον τομέα Performing Arts της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Έκθεση έργων Φωτογραφίας & Συντήρησης Έργων Τέχνης "Χρωματιστές Φωνές"
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη σε βιομηχανία ρούχων