
Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο pastry Gastronomy Masterclass διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη με guest pastry chef τον Μανώλη Στήθο.
Ο Head Pastry Chef του εστιατορίου Σπονδή στην Αθήνα (⭐️Michelin star) παρουσίασε εξαιρετικά Χριστουγεννιάτικα επιδόρπια, εντυπωσιάζοντας τους συμμετέχοντες με το εξαιρετικό food styling.
O Μανώλης Στήθος έδωσε στους σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας πολύτιμες συμβουλές γύρω από την προετοιμασία ενός γλυκού, τονίζοντας τη σημασία της ακρίβειας τόσο στις ποσότητες των υλικών όσο και στους χρόνους των παρασκευών.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου που είχε τίτλο “Christmas Spirit” παρουσιάστηκαν δύο εξαιρετικές παρασκευές, το «Ρόδι» και το «Χριστουγεννιάτικο Κερί», με τον pastry chef να παρουσιάζει τόσο ένα αγαπημένο επιδόρπιο του εστιατορίου Σπονδή, όσο και μια παρασκευή, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του masterclass.
Τα επόμενα Gastronomy Masterclasses του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προγραμματίζονται με τη νέα χρονιά!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επίσκεψη Συντηρητών Έργων Τέχνης στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας
-
Θεατρική παράσταση από τον τομέα Performing Arts της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Έκθεση έργων Φωτογραφίας & Συντήρησης Έργων Τέχνης "Χρωματιστές Φωνές"
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη σε βιομηχανία ρούχων