
Conceptual Desserts - Gastronomy Masterclass από τον Μανώλη Στήθο στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26
Ο καταξιωμένος pastry chef Μανώλης Στήθος θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα - Σταδίου 26, για να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό masterclass με θέμα "Conceptual Desserts"!
Παρασκευή 31 Μαρτίου '23, 13:00 το μεσημέρι.
Ο Head Pastry Chef του ξενοδοχείου The Margi Hotel, θα παρουσιάσει ένα δημιουργικό σεμινάριο, με εξαιρετικές δημιουργίες εστιατορικών επιδορπίων, που συνδυάζουν υπέροχη γεύση και μοναδική εμφάνιση.
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θα ειδοποιηθείτε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας την Πέμπτη 30 Μαρτίου με email.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Skill-Up Seminar Από το Σταφύλι στο Ποτήρι: Μια Οιινολογική Εξερεύνηση από τη ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
-
360 Workshop: Σύνταξη & Παρουσίαση Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Plan)
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης