
To τρίτο κατά σειρά Culinary Workshop του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έρχεται την Τρίτη 28/3, στο κοινόχρηστο food lounge της Αγοράς Μοδιάνο !
O τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποδέχεται το κοινό της Θεσσαλονίκης, από τις 12:00 ως τις 14:00 το μεσημέρι σε ένα ξεχωριστό event live μαγειρικής, με θέμα το “Brunch”
H Executive Chef Σοφία Ουργαντζίδου, Εκπαιδεύτρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, πλαισιωμένη από σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής & Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, θα παρουσιάσει μια σειρά από κλασικές και πρωτότυπες επιλογές για το ξεχωριστό αυτό γεύμα, που έχει γίνει το trend της Κυριακής!
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία για γευστική δοκιμή των συνταγών που θα εκτελεστούν και θα ενημερωθούν για την ιστορία του brunch, τους λόγους της δημοφιλίας του, αλλά και τη διατροφική του αξία.
Μενού:
- Περέκ με φέτα, δαμάσκηνα και τζελ δυόσμου
- Σβίγγοι με χαλβά φουντούκι και παγωτό μέλι
- Χαλβάς σιμιγδαλίενιος με τυρί γαις και παγωτό
Στο πλευρό του τομέα Γαστρονομίας, βρίσκονται τα Συμμετέχοντα Καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο, που προσφέρουν απλόχερα τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες και τα εξαιρετικά προϊόντα τους για τις παρασκευές: Estrella, Kassandra Icecream, Wild Souls, Αρβανίτης Τυριά

ΤΡΙΤΗ 28/3 | 12:00-14:00ΜΜ
FOOD LOUNGE ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Skill-Up Seminar Από το Σταφύλι στο Ποτήρι: Μια Οιινολογική Εξερεύνηση από τη ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
-
360 Workshop: Σύνταξη & Παρουσίαση Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Plan)
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης