Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο & το Maiami Fish Restaurant στην δεύτερη από τις τρεις συνολικά Γαστρονομικές βραδιές παρουσίασαν και πάλι ένα ξεχωριστό μενού στους καλεσμένους μας που πραγματικά τους έμεινε αξέχαστο..
Την επιμέλεια του μενού ανέλαβε ο Chef και καθηγητής μας Σάκης Κάλφας μαζί με ομάδα σπουδαστών από το τμήμα Γαστρονομίας ο οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Παράλληλα ο τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο φρόντισε για την επιμέλεια του εστιατορίου, ενώ στο τέλος της βραδιάς όλοι οι παρευρισκόμενοι μιλούσαν για το άψογο service τους.
Το γευστικό ταξίδι ξεκίνησε με:
Involtini κολοκυθιού με μαρινάτο λαβράκι / Pesto κόκκινης καπνιστής πιπεριάς / κρέμα λεμόνι
Συνεχίστηκε με:
Raviolli με μύδια και πιπεριά / πικάντικο σαγανάκι Θεσσαλονίκης
Η αίθουσα μύρισε Μεσόγειο από το κυρίως πιάτο το οποίο έκλεψε και την Παράσταση:
Polpette καπνιστού μπακαλιάρου Finan Hantil / Ντολμάς με μαρούλι και πλιγούρι
Και τι κάνει ένα δείπνο ξεχωριστό; Μα φυσικά ένα τέλειο γλυκό:
Pavlova με μανταρίνι
Οι εκλεκτοί καλεσμένοι έμειναν πραγματικά ενθουσιασμένοι, με τους πιο πολλούς να ανανεώνουν το ραντεβού τους και για την επόμενη Τετάρτη όπου θα είναι η και η τελευταία από τις τρεις βραδιές Cooking For A Wish!
Και μην ξεχνάτε όλες αυτές οι βραδιές γίνονται για καλό σκοπό... Για να να κάνουμε πραγματικότητα τις ευχές του Make-Α-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδoς)!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη RISTART
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη LOBSTERS
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη Μηχανοτρονικής στην TOYOTA Material Handling
-
Συμμετοχή σπουδαστών στο Thessaloniki Wine Show 2024