Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργάνωσε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις του Εβδομάδα Ρυζιού σε συνεργασία με την εταιρία Agrino!
Από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου οι σπουδαστές Μαγειρικής είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν πιάτα που έχουν ως βάση το ρύζι, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της γνωστής εταιρίας!
Στο πλαίσιο της συνεργασίας οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν για την εργαστηριακή τους πρακτική τα ποιοτικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας, αλλά και να παρακολουθήσουν θεματικά σεμινάρια και παρουσιάσεις από εκπροσώπους της εταιρίας. Η συνεργασία περιλαμβάνει ακόμα την απασχόληση σπουδαστών και αποφοίτων σε θέσεις πρακτικής άσκησης και εργασίας στους κόλπους της εταιρίας.
Η Agrino ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1955 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Σήμερα διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένα και σύγχρονα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, στο Αγρίνιο και στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα στο http://www.agrino.gr
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με 47 χρόνια ισχυρής παρουσίας στα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Πάτρα. Το 1998 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πρώτο, εισήγαγε στα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας την ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» και έκτοτε διαθέτει τον μεγαλύτερο τομέα Γαστρονομίας στη χώρα.