Εβδομάδα ρυζιού από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο πλαίσιο συνεργασίας με την Agrino

Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργάνωσε  πρόσφατα στις εγκαταστάσεις του Εβδομάδα Ρυζιού σε συνεργασία με την εταιρία Agrino!

Εβδομάδα ρυζιού από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο πλαίσιο συνεργασίας με την Agrino
PHOTO GALLERY

Από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου οι σπουδαστές Μαγειρικής είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν πιάτα που έχουν ως βάση το ρύζι, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της γνωστής εταιρίας!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας  οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν για την εργαστηριακή τους πρακτική τα ποιοτικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας, αλλά και να παρακολουθήσουν θεματικά σεμινάρια και παρουσιάσεις από εκπροσώπους της εταιρίας. Η συνεργασία περιλαμβάνει ακόμα την απασχόληση σπουδαστών και αποφοίτων σε θέσεις πρακτικής άσκησης και εργασίας στους κόλπους της εταιρίας.

Η Agrino ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1955 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Σήμερα διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένα και σύγχρονα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, στο Αγρίνιο και στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα στο http://www.agrino.gr

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με 47 χρόνια ισχυρής παρουσίας στα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Πάτρα. Το 1998 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πρώτο, εισήγαγε στα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας την ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» και έκτοτε διαθέτει τον μεγαλύτερο τομέα Γαστρονομίας στη χώρα.