Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Τη σχέση "αγάπης" που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και κερδίζει συνεχώς έδαφος, ανάμεσα στην Μαγειρική και την Φωτογραφία, θέλησε να αναδείξει το σεμινάριο Food Styling & Photography, που πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας.
Οι Σπουδαστές της Μαγειρικής και της Φωτογραφίας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο "προσομοίωση" μιας επαγγελματικής φωτογράφισης πιάτων ενός Εστιατορίου.
Οι καθηγητές Γαστρονομίας Πέτρος Βρυώνης και Παναγιώτης Σούντας "έστησαν" live τα πιάτα που θα φωτογραφίζονταν, με συγκεκριμένα tips για να παραμείνει αναλλοίωτο το φαγητό κατά την διάρκεια του shooting, ώστε να μην χάσει τα χρώματα και τον όγκο του.
Στην συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι καθηγητές της Φωτογραφίας Αντώνης Κρητικός και Κώστας Κορομηλάς, εξηγώντας στους σπουδαστές τους όλες τις απαραίτητες τεχνικές φωτισμού, στησίματος, backround για να πετύχουν το ενδεδειγμένο αποτέλεσμα.
Αποτέλεσμα που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι εντυπωσιακό!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Γυναίκας στη ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Food Expo από τη ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
-
360 Seminar Οδηγικής Ασφάλειας: Το τιμόνι είναι στα χέρια μας!
-
Συμμετοχή σπουδαστών στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του Παιδικού Χωριού SOS στην Πάτρα
-
360 Seminar: Pizza & Pinsa - Όλα τα μυστικά! Ιωάννινα!