Έναρξη: 25.02.2020
Λήξη:25.02.2020
Σεμινάριο για τον τομέα γαστρονομίας με θέμα «Οι Τάσεις της νέας Δεκαετίας μέσα από την Παράδοση», διοργανώνουμε στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη!
Εισηγητής θα είναι ο πολυβραβευμένος σεφ του εστιατορίου Alfredo’s Grand Dining (Regency Casino Thessaloniki) Απόστολος Αλτάνης.
Ο διάσιμος Chef έχει λάβει τα περισσότερα βραβεία Χρυσών Σκούφων στη Β. Ελλάδα και διακρίσεις στα The FNL Guide AWARDS, ενώ αριθμεί και τεράστιες διακρίσεις στο εξωτερικό για την προσφορά του στη Γαστρονομία.
Στο ιδιαίτερο αυτό σεμινάριο που θα γίνει στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα παρουσιάσει τις εξής τεχνικές: (όσμωση, τεχνικές Sous Vide, ξηρό πάγο), παντρεμένα με ιδιαίτερα υλικά και συνταγές, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο νέους ορίζοντες στους συμμετέχοντες του ειδικού MasterClass.
Φυσικά το MasterClass θα είναι ΔΩΡΕΑΝ προς όλους και σας περιμένουμε για ένα γαστρονομικό ταξίδι που δε θα το ξεχάσετε.