Ένα εξαιρετικό Gastronomy Masterclass διοργανώνει ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στην Αθήνα, Σταδίου 26.
Ο καταξιωμένος chef Arnaud Bignon, Head Chef του Εστιατορίου Σπονδή (⭐️⭐️Michelin stars) θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό masterclass δημιουργικής κουζίνας, με θέμα "Scallops".
Παρασκευή 17/3 | 13:00
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θα ειδοποιηθείτε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας την Πέμπτη 16 Μαρτίου με email.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Λύσεις για τη φροντίδα του δέρματος και των ματιών από τη Bepanthol
-
360 Seminar: Music Production: Recording, Editing, Mixing, Mastering
-
Μίλα. Άκου. Δράσε. Εκδήλωση για την Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών
-
360 Seminar: Light, Space & Experience
-
360 Seminar: Brow Lamination & Βαφή by Refectocil