
Ένα εξαιρετικό Gastronomy Masterclass διοργανώνει ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στην Αθήνα, Σταδίου 26.
Ο καταξιωμένος chef Arnaud Bignon, Head Chef του Εστιατορίου Σπονδή (⭐️⭐️Michelin stars) θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό masterclass δημιουργικής κουζίνας, με θέμα "Scallops".
Παρασκευή 17/3 | 13:00
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θα ειδοποιηθείτε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας την Πέμπτη 16 Μαρτίου με email.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Skill-Up Seminar Από το Σταφύλι στο Ποτήρι: Μια Οιινολογική Εξερεύνηση από τη ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
-
360 Workshop: Σύνταξη & Παρουσίαση Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Plan)
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης