Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Gastronomy Masterclass Ψαριού", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη ΕΛΟΠΥ - Fish from Greece.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαχείριση και τη μαγειρική ενός ψαριού από έναν καταξιωμένο chef.
Εισηγητής: Γιώργος Βαγιωνάς, Executive Chef Electra Palace Thessaloniki
ΤΡΙΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 16:00
8ος όροφος | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Tourism & Gastronomy Career Day 2025