
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Gastronomy Masterclass Ψαριού", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη ΕΛΟΠΥ - Fish from Greece.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαχείριση και τη μαγειρική ενός ψαριού από έναν καταξιωμένο chef.
Εισηγητής: Γιώργος Βαγιωνάς, Executive Chef Electra Palace Thessaloniki
ΤΡΙΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 16:00
8ος όροφος | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επίσκεψη Συντηρητών Έργων Τέχνης στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας
-
Θεατρική παράσταση από τον τομέα Performing Arts της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Έκθεση έργων Φωτογραφίας & Συντήρησης Έργων Τέχνης "Χρωματιστές Φωνές"
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη σε βιομηχανία ρούχων