
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Gastronomy Masterclass Ψαριού", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη ΕΛΟΠΥ - Fish from Greece.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαχείριση και τη μαγειρική ενός ψαριού από έναν καταξιωμένο chef.
Εισηγητής: Γιώργος Βαγιωνάς, Executive Chef Electra Palace Thessaloniki
ΤΡΙΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 16:00
8ος όροφος | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία
-
Εγκαίνια της εκπαιδευτικής δομής του Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής!
-
Χοροθεατρική παράσταση ΑΝΤΙΓΟΝΕΣ