
Ειδικότητα: Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο διοργάνωσε ο τομέας Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης με θέμα "Why? Work hard years".
Ο εισηγητής του σεμιναρίου Στέφανος Πολύζος, Co Founder of KIRIOS, Fashion Director, Sales & Marketing Director, μίλησε στους σπουδαστές της Κομμωτικής μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες, τόσο για την προσωπική του ανάπτυξη όσο και για την επαγγελματική του πορεία. Οι σπουδαστές, είχαν την ευκαιρία να λάβουν εξειδικευμένες γνώσεις, επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία στο χώρο της ομορφιάς και της ανδρικής περιποίησης.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Στέφανο Πολύζο που με πολύ χαρά και αγάπη θέλησε να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στους σπουδαστές!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Με μεγάλη επιτυχία η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Κύκλος με την Κιμωλία"
-
Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου επιστρέφει στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Δημοτικό σχολείο επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ 360 στην Ξάνθη
-
Ενεργή συμμετοχή στο Fashion Show του One Salonica
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρία Transcombi Logistics