white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Η Φιλοσοφία στησίματος ξενοδοχειακού μπουφέ από τους Executive Chefs του Ομίλου Mitsis Hotels

Share it

Η Φιλοσοφία στησίματος ξενοδοχειακού μπουφέ από τους Executive Chefs του Ομίλου Mitsis Hotels

Τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα, Σταδίου 26 επισκέφθηκε ομάδα αξιόλογων Executive Chefs του Ομίλου Mitsis Hotels, όπου παρουσίασε ένα ενδιαφέρον σεμινάριο στησίματος και οργάνωσης ενός ξενοδοχειακού μπουφέ.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανή επίδειξη μαγειρικής από τους chef, οι οποίοι ανέλυσαν τη φιλοσοφία του Ομίλου Mitsis Hotels γύρω από το θέμα και έλυσαν τις απορίες των σπουδαστών.

Συμμετείχαν οι Executive Chefs: Γεώργιος Φτάκλας, Βασίλης Παπανικολάου, Ηρακλής Μπακάλης και Δημήτρης Στειακάκης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έγινε αναφορά στην προετοιμασία του χώρου του μπουφέ, με βάση τους γαστρονομικούς κανόνες που έχει ορίσει ο Όμιλος, αλλά και τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Συζητήθηκε το θέμα επιλογής των πιάτων, ώστε να καλύπτουν ενδεχόμενες ανάγκες και διατροφικές ιδιαιτερότητες των πελατών, ενώ αναφέρθηκε το σημαντικό και επίκαιρο θέμα της διαχείρισης των υλικών και της μείωσης σπατάλης τροφίμων, που έχει θετικό αντίκτυπο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, στο πλαίσιο της βιωματικής κατάρτισης που προάγει ο Εκαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies