ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Για 2η φορά «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς»

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Για 2η φορά «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς»


Για 2η συνεχή χρονιά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 βραβεύτηκε ως ο «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2020» στον Πανελλαδικό θεσμό βραβεία Ποιότητας & Γεύσης των Estiatoria.gr Gold Awards.

Τα αποτελέσματα των νικητών προέκυψαν από την ελεύθερη ψηφοφορία του κοινού πανελλαδικά, σε συνδυασμό με τη βαθμολογία της επιτροπής του θεσμού, βάση αξιοκρατικών κριτηρίων. 

Την κορυφαία ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποδεικνύουν η παροχή εξειδικευμένης κατάρτισης, οι σύγχρονες λειτουργικές εγκαταστάσεις και η ενεργός συμβολή στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων.

Η διάκριση αυτή δίνει ώθηση για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και συνεχή πολυεπίπεδη βελτίωση. Είναι αξιοσημείωτο ότι κατά τη διάρκεια του lockdown το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνέχισε την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας IekDeltaLive, με webinars και live meetup sessions μεταξύ σπουδαστών και καθηγητών.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζει τον αναπτυξιακό του προσανατολισμό ανακοινώνοντας τη λειτουργία νέου εκπαιδευτηρίου στην πόλη της Ξάνθης από το Σεπτέμβριο του 2020, προσφέροντας νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες στους νέους της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας.

Με σύνθημα #οΗρωαςΕισαιΕσυ, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει περισσότερες από 85 ειδικότητες που έχουν επιλεγεί με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς. 

Οι απόφοιτοι λαμβάνουν αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα (κατόπιν εξετάσεων Πιστοποίησης). Παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη διεθνή Βρετανική Πιστοποίηση LRN.

Λειτουργεί πλήρως οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας για τη διασύνδεση των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις. 

Η ανεπανάληπτη σπουδαστική εμπειρία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ολοκληρώνεται με δωρεάν επιμόρφωση με εξειδικευμένα σεμινάρια και συμμετοχή σε μοναδικά projects και masterclasses.

2-old23-1.jpg
1-hsyes-1.jpg