
Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Γι΄αυτό και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360o Καλαμάτας δεν θα μπορούσε να λείπει από το αφιέρωμα για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς και Ελαιόλαδου, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν αποσπάσματα ελληνικών και ξένων ταινιών με αναφορές στην ελιά και στο λάδι , ενώ προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο Γευσιγνώστης – Συγγραφέας Ηλίας Μαμαλάκης, η Διατροφολόγος – Σύμβουλος μεσογειακής διατροφής Έλενα Παραβάντη (olivetomato.com) και η Καλλιτέχνις Klaudia Delmer.
Στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν οι σπουδαστές μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας.
Αφού είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με σημαντικούς ανθρώπους στον τομέα της γαστρονομίας και στο εμπόριο του ελαιόλαδού ,οι σπουδαστές επιμελήθηκαν και προσέφεραν στο κοινό κεράσματα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο διαφορετικών ποικιλιών, υπό την επίβλεψη του Μιχάλη Αγγελόπουλου ( Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος), Κώστα Βενυχάκη (Υπεύθυνου γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360o Καλαμάτας) , καθώς και άλλων καταξιωμένων σεφ.