
Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Για μία ακόμη χρονιά ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας έδωσε δυναμικό «παρών» στην έκθεση Patras Wine Fair κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια του κοινού!
Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 600 επισκέπτες, σε δύο χρονικές ζώνες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πάνω από 60 οινοποιεία και να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές γεύσεις που ετοίμασαν οι σπουδαστές Μαγειρικής, υπό την καθοδήγηση του Chef & Υπεύθυνο τομέα Γαστρονομίας Πάτρας, Χάρη Αξιώτη.
Η παρουσία της ομάδας των σπουδαστών στον χώρο, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από επισκέπτες και εκθέτες, τόσο για την επαγγελματική παρουσία τους, όσο και για τα εξαιρετικά εδέσματα που πρόσφεραν!
To ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αγκάλιασε τον θεσμό του Patras Wine Fair από την πρώτη του διοργάνωση, το 2020, προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική βιωματική εμπειρία στους σπουδαστές που συμμετέχουν.
Η διοργάνωση της έκθεσης και δοκιμής οίνων ήταν του Patras Wine Club
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Διάλεξη για την ενδοοικογενειακή βία στην ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης
-
360 Seminar: Ανανεώνοντας το παρελθόν: Από την κατοικία της αντιπαροχής στην κατοικία του σήμερα
-
360 Seminar: Διαχείριση Ποδολογικών Προβλημάτων και Τεχνικές Αποφόρτισης
-
360 Seminar από την Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ο.Α.Κ.) Μεσσηνίας
-
360 Seminar: Ξενάγηση στα Ψηφιακά Εργαλεία της Polytropon