Τον καταξιωμένο Executive Chef Arnaud Bignon φιλοξένησε ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων για ένα ξεχωριστό Gastronomy Masterclass, με θέμα το "Αρνί".
O πολυβραβευμένος με αστέρια Michelin Chef & General Director του εστιατορίου "Σπονδή" στην Αθήνα βρέθηκε για πρώτη φορά στα Ιωάννινα και στις σύγχρονες κουζίνες του τομέα Γαστρονομίας, για να παρουσιάσει μια σειρά εστιατορικών πιάτων υψηλής γαστρονομίας με πρωταγωνιστή το αρνί.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το masterclass προσέλκυσε το ενδιαφέρον τόσο των σπουδαστών, όσο και των επαγγελατιών μαγείρων της περιοχής, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα τη δημιουργία fine dining πιάτων και να λύσουν κάθε απορία τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Λύσεις για τη φροντίδα του δέρματος και των ματιών από τη Bepanthol
-
360 Seminar: Music Production: Recording, Editing, Mixing, Mastering
-
Μίλα. Άκου. Δράσε. Εκδήλωση για την Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών
-
360 Seminar: Light, Space & Experience
-
360 Seminar: Brow Lamination & Βαφή by Refectocil