
Ο καταξιωμένος pastry chef Μανώλης Στήθος θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Πάτρα για να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό masterclass με θέμα τη Σοκολάτα!
Τετάρτη 22 Μαρτίου '23, 14:00 το μεσημέρι.
Ο Head Pastry Chef του ξενοδοχείου The Margi Hotel, με την πολύχρονη εμπειρία και άρτια εξειδίκευση του στις παρασκευές εστιατορικής ζαχαροπλαστικής, θα παρουσιάσει ένα δημιουργικό σεμινάριο, με παρασκευές εξαιρετικήςγεύσης και μοναδικής εμφάνισης.
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θα ειδοποιηθείτε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας την Τρίτη 21 Μαρτίου με email.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Skill-Up Seminar Από το Σταφύλι στο Ποτήρι: Μια Οιινολογική Εξερεύνηση από τη ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
-
360 Workshop: Σύνταξη & Παρουσίαση Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Plan)
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης