
Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν οι σπουδαστές Γαστρονομίας που συμμετείχαν στα masterclasses “Olive Oil Unveiled”, που διοργανώθηκαν στις εκπαιδευτικές δομές της Ανώτερης Σχολής ΔΕΛΤΑ 360 σε όλη την Ελλάδα.
Το κρητικό παρθένο ελαιόλαδο του στρατηγικού εκπαιδευτικού συνεργάτη Terra Creta συνάντησε τη δημιουργικότητα των σπουδαστών της Ανώτερης Σχολής ΔΕΛΤΑ 360 και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό. Γεύσεις, αρώματα και τεχνικές αναδείχθηκαν μέσα από τη δύναμη της ελληνικής γης, αποδεικνύοντας πως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο δεν είναι απλώς συστατικό, αλλά πηγή έμπνευσης στη σύγχρονη γαστρονομία.