Κάλεσε μας
pictogram

ΜΜΕ και Ήχος

 • Σπουδές Δημοσιογραφίας

  Επίσημος Τίτλος: Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ

 • Σπουδές Αθλητικής Δημοσιογραφίας

  Επίσημος Τίτλος: Αθλητική Δημοσιογραφία

 • Σπουδές Ραδιοφωνικής Παραγωγής

  Επίσημος Τίτλος: Ραδιοφωνικός Παραγωγός

 • Σπουδές Μουσικής Τεχνολογίας

  Επίσημος Τίτλος: Μουσική Τεχνολογία

 • Σπουδές Ηχοληψίας

  Επίσημος Τίτλος: Ηχοληψία

 • Digital Content Creation

 • Advanced Audio Mixing & Mastering

Η Εμπειρία ΔΕΛΤΑ 360ο

Ο τομέας ΜΜΕ & Ήχου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ διακρίνεται για την ποιοτική εκπαίδευση των σπουδαστών του, καθώς διαθέτει εκπαιδευτική ομάδα από καταξιωμένους επαγγελματίες δημοσιογράφους και μουσικούς τεχνολόγους, με μεγάλη εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, αποτελούμενο από σύγχρονα εργαστήρια: τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά studios, studios ηχογράφησης, postproduction rooms, όλα εντός των δομών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Τα εργαστήρια παραμένουν στη διάθεση των σπουδαστών και μετά το πέρας των μαθημάτων, μέσω booking, για περαιτέρω ενασχόληση με το αντικείμενο.

Έχετε την επιπλέον δυνατότητα συνέχισης στo ετήσιo προγράμμα εξειδίκευσης "Advanced Audio Mixing & Mastering" που λειτουργεί αποκλειστικά από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΕΛΤΑ 360⁰.

Έχετε το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσετε Postgraduate Diploma – Επιπέδου 7 από το διεθνή φορέα Πιστοποιήσεων LRN, κάνοντας level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές σας στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών έχετε τη δυνατότητα να αναλάβετε τη δική σας εκπομπή στο Delta Web Radio, να συμμετέχετε ενεργά ως συντάκτης σε γνωστά ΜΜΕ, blogs και sites, αλλά και να συμμετέχετε στις εβδομαδιαίες τηλεοπτικές εκπομπές γενικού και αθλητικού περιεχομένου που προβάλλονται σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η διοργάνωση συνεντεύξεων τύπου και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, σε συνδυασμό με πληθώρα εκπαιδευτικών επισκέψεων σε χώρους ειδικού ενδιαφέροντος απογειώνουν τη σπουδαστική εμπειρία.

Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του.