
Νέες τεχνικές, νέες εφαρμογές και νέα προϊόντα της Kryolan μας παρουσίασε ο Make up artist και Creative Director της εταιρίας Γιώργος Κεραμίδας!
Ειδικότητα: Σεμινάρια Αισθητικής
Οι σπουδαστές του τομέα Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά ένα ακόμα σεμινάριο από τον ειδικό του Μακιγιάζ, Γιώργο Κεραμίδα!
Ο Make up artist και Creative Director της εταιρίας Kryolan, στρατηγικού συνεργάτη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, παρουσίασε σειρά νέων προϊόντων καθώς και τις νέες τάσεις του μακιγιάζ για την εορταστική περίοδο.
Η KRYOLAN HELLAS είναι η μοναδική εταιρία, που διαθέτει στην ελληνική αγορά από το 1989, μία τεράστια γκάμα προϊόντων επαγγελματικού μακιγιάζ υψηλής ποιότητας (14000 κωδικοί), που καλύπτουν πλήρως τις ειδικές ανάγκες του μακιγιάζ στο θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο , τη μόδα , το μακιγιάζ προσώπου & σώματος (face/ body painting) και πλήρη σειρά special effects.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία
-
Εγκαίνια της εκπαιδευτικής δομής του Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής!
-
Χοροθεατρική παράσταση ΑΝΤΙΓΟΝΕΣ