Κάλεσε μας
pictogram

Πληροφορική & Ηλεκτρονικά

 • Σπουδές Web Design & Development, Game Design & Development, Δημιουργία Πολυμέσων

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα / Web Designer - Developer / Video Games)

 • Σπουδές Ανάπτυξης Λογισμικού (Software Development)

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Λογισμικού Η/Υ

 • Σπουδές Ραδιοτηλεοπτικών & Ηλεκτρακουστικών Διατάξεων

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Ραδιοτηλεοπτικών & Ηλεκτρακουστικών Διατάξεων

 • Σπουδές Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων

 • Σπουδές Τεχνικού Η/Υ & Συσκευών Τεχνολογίας

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Η/Υ

 • Σπουδές Δικτύων Η/Υ & Τηλεπικοινωνιών

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών

 • Ανάπτυξη Σύγχρονων Εφαρμογών Πληροφορικής σε περιβάλλον Web

Η Εμπειρία ΔΕΛΤΑ 360ο

Ο Τομέας Πληροφορικής & Ηλεκτρονικών διακρίνεται για την ποιοτική εκπαίδευση των σπουδαστών καθώς λειτουργεί με σύγχρονα επιχειρησιακά πρότυπα. Έχοντας αυτόνομο τμήμα ΙΤ για εναρμονισμένη με τα σύγχρονα standards και ασφαλή λειτουργία στο εργαστηριακό πρόγραμμα, εξασφαλίζει πλήρη κατάρτιση και πολύτιμη εμπειρία.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, αποτελούμενο από σύγχρονα εργαστήρια, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε περιβάλλον PC και Mac. 

Έχετε την επιπλέον δυνατότητα συνέχισης στο ετήσιο πρόγραμμα εξειδίκευσης "Ανάπτυξη Σύγχρονων Εφαρμογών Πληροφορικής σε Περιβάλλον Web", που λειτουργεί αποκλειστικά από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΕΛΤΑ 360.

Έχετε το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσετε Postgraduate Diploma – Επιπέδου 7 από το διεθνή φορέα Πιστοποιήσεων LRN, κάνοντας level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές σας στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διοργανώνει σε ετήσια βάση, στο τέλος του καλοκαιριού, το πρωτοποριακό IT Camp με σκοπό την επιπλέον επιμόρφωση και ενασχόληση των σπουδαστών.

Η διοργάνωση πολυθεματικών εκδηλώσεων από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αλλά και η συμμετοχή σε δράσεις και ημερίδες άλλων φορέων απογειώνουν τη σπουδαστική εμπειρία.

Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του