Πληροφορική & Ηλεκτρονικά: Κυρίαρχοι στην αγορά εργασίας!

Πληροφορική & Ηλεκτρονικά: Κυρίαρχοι στην αγορά εργασίας!

Η ζωή μας σήμερα περιστρέφεται γύρω από την Πληροφορική! Η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη από ψηφιακές εφαρμογές, την ίδια ώρα που οι επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το αντικείμενο τους κάνουν στροφή προς τις νέες τεχνολογίες. Τα social Media,το ηλεκτρονικό εμπόριο με τα κάθε λογής e-shops, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες τύπου Airbnb και Taxi Beat, τα smart phones με τις δυνατότητες που προσφέρουν δημιουργούν ένα τεχνολογικό παρόν και οδηγούν σε ένα ακόμη εντυπωσιακότερο τεχνολογικό μέλλον, που μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Απαραίτητοι επαγγελματίες γι αυτή την τεχνολογική ανάπτυξη είναι οι ειδικοί της Πληροφορικής, που με τις ψηφιακές δεξιότητες τους θα αναπτύξουν την τρέχουσα τεχνολογία οδηγώντας ταχύτατα τις νέες εξελίξεις. Το επαγγελματικό μέλλον στον κλάδο της Πληροφορικής διαφαίνεται ευοίωνο, με όλο και περισσότερες θέσεις εργασίας να ανοίγουν σε ποικίλα αντικείμενα: προγραμματιστές, αναλυτές, διαχειριστές βάσεων δεδομένων, designers, mobile applications developers, είναι μερικοί μόνο από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες που είναι απαραίτητοι για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, την ίδια ώρα που ολοένα και περισσότερες νέες εξειδικεύσεις θα προκύπτουν.

Παράλληλα τα τελευταία χρόνια παρατηρείται και η έντονη ανάπτυξη της ηλεκτρονικής τεχνολογίας, όπου ο ρυθμός των καινοτομιών είναι καταιγιστικός. Η σύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία εφαρμόζεται πλέον σε κάθε κομμάτι της ζωής, στην εργασία μας, στη διασκέδαση μας, στην επικοινωνία μας, στις μεταφορές, ακόμα και στον τρόπο που εκτελούμε τις δουλειές του σπιτιού μας. Ψηφιακές συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας διευκολύνουν και επιταχύνουν την καθημερινότητα μας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με εμπειρία 49 ετών στην εκπαίδευση, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά ειδικοτήτων που καλύπτουν όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής και ψηφιακής τεχνολογίας, δημιουργώντας τους επαγγελματίες του αύριο.

Επιπρόσθετα, κατ’ αποκλειστικότητα από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρεται το πρωτοποριακό ετήσιο πρόγραμμα εξειδίκευσης «Ανάπτυξη Σύγχρονων Εφαρμογών Πληροφορικής σε Περιβάλλον Web», που απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών πληροφορικής όλων των βαθμίδων και προσφέρει πλήρη εξειδίκευση σε front end και back end development.

Τα προγράμματα σπουδών του κορυφαίου εκπαιδευτικού οργανισμού προσφέρουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την εξασφάλιση μιας αξιόλογης καριέρας στον ανερχόμενο τομέα της Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών.

Εάν επιθυμείτε να ακολουθήσετε έναν από τους πλέον ανερχόμενους κλάδους της αγοράς εργασίας επικοινωνήστε άμεσα με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους για να ενημερωθείτε και να κάνετε την κράτηση της θέσης σας. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δέχεται εγγραφές για τα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα και Χανιά.