Πρωτοποριακή εκπαιδευτική συνεργασία με τη Sparta Gourmet

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι ως ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Όμιλος Επαγγελματικής Κατάρτισης να συνεργαζόμαστε από αυτό το ακαδημαϊκό έτος με τη Sparta Gourmet μια εταιρία – πρωτοπόρο στην παραγωγή, επεξεργασία και εξαγωγή ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.

Πρωτοποριακή εκπαιδευτική συνεργασία με τη Sparta Gourmet
PHOTO GALLERY

Τιμώντας τις λακωνικές της ρίζες η Sparta Gourmet της οικογένειας Βαλιώτη παράγει με ένα μοναδικό συνδυασμό παράδοσης και νέας τεχνολογίας αυθεντικό, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που συγκαταλέγεται στα κορυφαία της χώρας μας και της μεσογειακής γης.

factory.jpg

Με μια επένδυση 15 εκατομμυρίων ευρώ η Sparta Gourmet δημιούργησε στη Λακωνία υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 10.000 τετραγωνικών μέτρων με δυνατότητα αποθήκευσης 8.000 τόνων ελαιόλαδου. Τα πολλά παγκόσμια βραβεία που έχουν αποσπάσει τόσο το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο όσο και οι ελιές Καλαμών της Sparta Gourmet ενισχύουν την ποιοτική υπεροχή της λακωνικής εταιρίας αλλά και την κοινή βαθιά μας πεποίθηση πως η παραγωγή τόσο υψηλής ποιότητας προϊόντων της ελληνικής γης δημιουργεί όχι απλά εξαγωγή τροφίμου αλλά εξαγωγή πολιτισμού και παράδοσης της χώρας μας που έρχεται από τα βάθη της ιστορίας.

Ήδη οι υπεύθυνοι του Τομέα Γαστρονομίας των Σχολών μας σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά και Ξάνθη έχουν υποδεχτεί την ευγενική εκπαιδευτική χορηγία της Sparta Gourmet που θα προάγει την ποιοτική επαγγελματική κατάρτιση και τη βαθιά γνώση μας στον ακρογωνιαίο λίθο της μεσογειακής διατροφής, το ελαιόλαδο.

ksanthi.jpg

Σύντομα θα προχωρήσουμε στην από κοινού διοργάνωση masterclass γευσιγνωσίας ελαιόλαδου σε κάθε πόλη όπου χτυπά η καρδιά του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ενώ μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, οι σπουδαστές μας θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Sparta Gourmet για ένα πρωτοποριακό μάθημα σε μια εταιρία κόσμημα που έχει ήδη «κατακτήσει» τον κόσμο.