Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό εστιατόριο “Senses of Taste” από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Στο ιδιόκτητο, πρωτοποριακό για τα εκπαιδευτικά δεδομένα, εστιατόριο “Senses of Taste” θα έχουν την ευκαιρία να εξασκούνται οι σπουδαστές Γαστρονομίας και Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, της πρώτης σχολής μαγειρικής στην Ελλάδα.

Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό εστιατόριο “Senses of Taste” από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!
PHOTO GALLERY

 
Το πρότυπο εκπαιδευτικό εστιατόριο “Senses of Taste” εγκαινιάστηκε πρόσφατα με μία λιτή τελετή, παρουσία και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κυρίου Κωνσταντίνου Ζέρβα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διάδοσης του covid-19.

Την κορδέλα έκοψε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κύριος Ιωάννης Καρανταλής, πλαισιωμένος από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κων/νο Ζέρβα, τη Σύμβουλο Διοίκησης του Ομίλου, κα Νίκη Καρανταλή, τη Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, κα Όλγα Κριτσιμά και το Γενικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, κ. Χρήστο Κιούση.

Ο κύριος Καρανταλής συνεχάρη το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό των τομέων Γαστρονομίας και Τουρισμού για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στην πρώτη σχολή Μαγειρικής στην Ελλάδα, τονίζοντας πως το εστιατόριο αυτό αποτελεί ένα δώρο για τους ίδιους και τους σπουδαστές, στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπέροχες συνταγές τους.

Το πρότυπο εκπαιδευτικό εστιατόριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί μία ακόμα από τις πολλές καινοτομίες της πρώτης σχολής μαγειρικής στην Ελλάδα. Στους χώρους του εστιατορίου, επί της οδού Ερμού 35 στη Θεσσαλονίκη, οι σπουδαστές μαγειρικής, αρτοζαχαροπλαστικής και τουριστικών επαγγελμάτων θα έχουν την ευκαιρία για hands-on πρακτική σε πραγματικές συνθήκες, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους. Το εστιατόριο θα λειτουργεί με προγραμματισμένες εκδηλώσεις και θα υποδέχεται τους γονείς των σπουδαστών και τους εξαιρετικούς προσκεκλημένους για να τους προσφέρει γεύμα και εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, αντάξιο βραβευμένων εστιατορίων.

Οι παρευρισκόμενοι άνθρωποι των media, δημοσιογράφοι, food bloggers και μέλη του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές γεύσεις που ετοίμασαν οι σπουδαστές στην πρώτη αυτή επίσημη εκδήλωση του εστιατορίου.