white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Σεμινάριο εστιατορικής ζαχαροπλαστικής με καλοκαιρινές γεύσεις

Share it

Σεμινάριο εστιατορικής ζαχαροπλαστικής με καλοκαιρινές γεύσεις

Ένα μοναδικό σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής από τον τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη.

Εξαιρετικά Summer Fine Dining γλυκά με την υπογραφή του Pastry Chef Κυριάκου Νικολαΐδη, pastry chef του Mediterranean Palace και εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, που με πολύ αγάπη και μεράκι μετέδωσε πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές μέσα από την εμπειρία του, στους σπουδαστές της Αρτοζαχαροπλαστικής.

Το σεμινάριο διεξήχθη δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies