
Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ένα μοναδικό σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής από τον τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη.
Εξαιρετικά Summer Fine Dining γλυκά με την υπογραφή του Pastry Chef Κυριάκου Νικολαΐδη, pastry chef του Mediterranean Palace και εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, που με πολύ αγάπη και μεράκι μετέδωσε πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές μέσα από την εμπειρία του, στους σπουδαστές της Αρτοζαχαροπλαστικής.
Το σεμινάριο διεξήχθη δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Με μεγάλη επιτυχία η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Κύκλος με την Κιμωλία"
-
Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου επιστρέφει στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Δημοτικό σχολείο επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ 360 στην Ξάνθη
-
Ενεργή συμμετοχή στο Fashion Show του One Salonica
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρία Transcombi Logistics