
Έναρξη: 17.01.2020
Σεμινάριο με θέμα “Γευσιγνωσία παρθένου ελαιόλαδου & τεχνικές Food Pairing” διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στις εγκαταστάσεις του στην Πάτρα.
Οι εισηγητές Κωνσταντίνος Τσορώνης, Σύμβουλος Παραγωγής & Ποιότητας Ελαιόλαδου Oliverse και Παναγιώτης Παπανικολόπουλος, Γαστρονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων Oliverse θα μας βάλουν στον κόσμο του ελαιολάδου και θα μας παρουσιάσουν τεχνικές Food Pairing!
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Γαστρονομίας.
