white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Σεμινάριο / “Γευσιγνωσία παρθένου ελαιόλαδου & τεχνικές Food Pairing”

Share it

Σεμινάριο / “Γευσιγνωσία παρθένου ελαιόλαδου & τεχνικές Food Pairing”

Έναρξη: 17.01.2020

Σεμινάριο με θέμα “Γευσιγνωσία παρθένου ελαιόλαδου & τεχνικές Food Pairing” διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στις εγκαταστάσεις του στην Πάτρα.

Οι εισηγητές Κωνσταντίνος Τσορώνης, Σύμβουλος Παραγωγής & Ποιότητας Ελαιόλαδου Oliverse και Παναγιώτης Παπανικολόπουλος, Γαστρονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων Oliverse θα μας βάλουν στον κόσμο του ελαιολάδου και θα μας παρουσιάσουν τεχνικές Food Pairing!

Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Γαστρονομίας.

elaiolado-food-pairing-01.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
Line 2 Copy 4 circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies