Έναρξη: 17.01.2020
Σεμινάριο με θέμα “Γευσιγνωσία παρθένου ελαιόλαδου & τεχνικές Food Pairing” διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στις εγκαταστάσεις του στην Πάτρα.
Οι εισηγητές Κωνσταντίνος Τσορώνης, Σύμβουλος Παραγωγής & Ποιότητας Ελαιόλαδου Oliverse και Παναγιώτης Παπανικολόπουλος, Γαστρονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων Oliverse θα μας βάλουν στον κόσμο του ελαιολάδου και θα μας παρουσιάσουν τεχνικές Food Pairing!
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Γαστρονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: AFTERMATCH 2.0: Η ζωή μετά τον αθλητισμό
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360