
Έναρξη: 17.01.2020
Σεμινάριο με θέμα “Γευσιγνωσία παρθένου ελαιόλαδου & τεχνικές Food Pairing” διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στις εγκαταστάσεις του στην Πάτρα.
Οι εισηγητές Κωνσταντίνος Τσορώνης, Σύμβουλος Παραγωγής & Ποιότητας Ελαιόλαδου Oliverse και Παναγιώτης Παπανικολόπουλος, Γαστρονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων Oliverse θα μας βάλουν στον κόσμο του ελαιολάδου και θα μας παρουσιάσουν τεχνικές Food Pairing!
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Γαστρονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία
-
Εγκαίνια της εκπαιδευτικής δομής του Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής!
-
Χοροθεατρική παράσταση ΑΝΤΙΓΟΝΕΣ