Έναρξη: 17.01.2020
Σεμινάριο με θέμα “Γευσιγνωσία παρθένου ελαιόλαδου & τεχνικές Food Pairing” διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στις εγκαταστάσεις του στην Πάτρα.
Οι εισηγητές Κωνσταντίνος Τσορώνης, Σύμβουλος Παραγωγής & Ποιότητας Ελαιόλαδου Oliverse και Παναγιώτης Παπανικολόπουλος, Γαστρονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων Oliverse θα μας βάλουν στον κόσμο του ελαιολάδου και θα μας παρουσιάσουν τεχνικές Food Pairing!
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Γαστρονομίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη RISTART
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη LOBSTERS
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη Μηχανοτρονικής στην TOYOTA Material Handling
-
Συμμετοχή σπουδαστών στο Thessaloniki Wine Show 2024