Σεμινάριο / “Γευσιγνωσία παρθένου ελαιόλαδου & τεχνικές Food Pairing”

Σεμινάριο / “Γευσιγνωσία παρθένου ελαιόλαδου & τεχνικές Food Pairing”

Σεμινάριο με θέμα “Γευσιγνωσία παρθένου ελαιόλαδου & τεχνικές Food Pairing” διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στις εγκαταστάσεις του στην Πάτρα.

Οι εισηγητές Κωνσταντίνος Τσορώνης, Σύμβουλος Παραγωγής & Ποιότητας Ελαιόλαδου Oliverse και Παναγιώτης Παπανικολόπουλος, Γαστρονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων Oliverse θα μας βάλουν στον κόσμο του ελαιολάδου και θα μας παρουσιάσουν τεχνικές Food Pairing!

Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Γαστρονομίας.

elaiolado-food-pairing-01.jpg